Gülben ve Esat'ın evlilik kararı gündeme oturdu

DİZİ 29.09.2021, 09:20 29.09.2021, 15:12
Gülben ve Esat'ın evlilik kararı gündeme oturdu

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Tansel Öngel'in canlandırdığı Masumlar Apartmanı, dün akşam 40. bölümüyle ekrana geldi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Gülben ve Esat'ın evlilik kararı damga vurdu.

Çocukluğundan beri Esat'a aşık olan Gülben, hayatını değiştirecek bir karar verdi. Gülben, apartmanın çatı katında buluştuğu Esat'a çocukluğundan bu yana onun için hazırladığı defteri gösterdi. Yıllarca defterde Esat'la kendi fotoğrafını yapıştırarak birleştiren Gülben, "Son bir fotoğraf koymayalım mı oraya? Düğünümüzün fotoğrafını" dedi. Duygularını saklamayan Gülben, sözlerine "Bekleyecek ne yerim ne de sayfam kaldı artık. Eğer hala vazgeçmediysen benimle evlenir misin?" diyerek devam etti.

Teklife "Evet" cevabını veren Esat, Gülben'e sarılmak istedi. Bunun için önlem alan Gülben ise yanında getirdiği koruyucu kıyafeti ve eldiveni Esat'a vererek sarıldı.

İkilinin bu mutlu anları ise sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede Twitter'da trend listesine yükselen Gülben ve Esat çifti için binlerce paylaşım yapıldı.

Yorumlar (0)