“Güzel Günler”de ortalık karışıyor

DİZİ 26.11.2022, 16:54 28.11.2022, 10:58
“Güzel Günler”de ortalık karışıyor

Show TV’de ekrana gelen, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizi “Güzel Günler”in oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

Güzel Günler’in dördüncü bölümünde; Selma’nın Van’a dönüş yolunda aldığı sürpriz telefon onu önemli bir tercih yapmaya zorlar. Mihran’ın Alya’yla barışmasını kutlamak için kahvaltıda buluşan ev halkı Selma’dan gelen haberle karışır.

Selma, İstanbul’da yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çabalarken Kıymet, Hakim’i belediyeye şikâyet ederek hem kendisinin, hem de Hakim’in başına iş açacak komik olaylar zincirinin başlamasına neden olur. Minik Leylim’in ortadan kaybolmasıyla Altan, Atakan, Füsun, Feyyaz, Kıymet ve hatta Hakim’in yolları kesişir. Küçük Ninja Leylim’in peşindeki Mihran ve Selma kendilerine itiraf edemeseler de giderek yakınlaşmaktadır.

Yorumlar (0)