"Halka"da yeni gelişmeler var!

DİZİ 26.08.2022, 12:19 27.08.2022, 11:37
"Halka"da yeni gelişmeler var!

TRT 1'in ES Film imzalı sevilen dizisi Halka ekrana dönmeye hazırlanıyor. Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi isimleri buluşturan dizi, 28 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 19. bölümü ile final yapmıştı.

Halka dizisinin hayranlarına güzel haber gelmiş dizinin yeninden izleyiciyle buluşacağı gündem oldmuştu. Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu diziyle ilgili gelişmleri duyurdu. 

Koloğlu sosyal medya hesabından "TRT'nin 'cult' dizisi Halka'da yeni gelişmeler var. Yapım şirketi açık kanalda final yapan dizinin yeni bölümlerinin yazımına devam ediyor. Senaryoyu Levent Cantek yazıyor. Bana gelen bilgilere göre, şu ana kadar yeni dört bölümü yazıldı. 

Bir dört bölüm daha yazılacak. Yayınlandığı günden bu yana kendi kitlesini yaratan ender dizilerden biri olan 'Halka'nın yeni bölümlerinin TRT'nin dijital kanalında yayınlanması için uğraş var. Merak edilen bir diğer konu oyuncular. Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım,  Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Mehmet Yılmaz Ak gibi bir kadro yeniden bir araya gelebilecek mi? Yapım tarafı 'Biz önce yazmaya başlayalım bu önemli konuyu da çözmeye çalışacağız' diyor." paylaşımında bulundu. 

Yorumlar (0)