"Hep süper kahramanı oynamak isterdim"

DİZİ 17.12.2020, 16:24 18.12.2020, 10:51
"Hep  süper kahramanı oynamak isterdim"

atv'de ekrana gelecek Akıncı dizisinin başrolü Şükrü Özyıldız, katıldığı bir televizyon programında diziye dair samimi açıklamalarda bulundu. 

Oyuncu diziyle ilgili düşüncelerini; "atv ekranlarında yayınlanacak 'Akıncı' inanılmaz, çok heyecanlı bir dizi geliyor. Modern kahraman hikayesi. Çok heyecanlıyım. 'Keşke Türkiye'de süper kahraman işi yapılsa da ben de oynasam' derdim, gerçek oldu. Bu dizide yer almaktan gurur duyuyorum. Dövüş geçmişim vardı, silah eğitimi aldım. Disiplinle, mental ve fiziksel olarak role hazırlandım. Mayıs ayından beri karakterle içiçeyim, rolle bütünleştiğimi hissediyorum." sözleriyle ifade etti. 

Akıncı'ya psikolojik olarak adapte olmanın biraz zor olduğunu belirten Özyıldız; "Oyuncu koçlarım her zaman yanımdaydı. Yönetmenimiz Veli Çelik'e çok güveniyorum. Çok profesyonel bir ekibimiz var. Biz kendimizi hor görüyoruz, 'Türkler yapamaz' diyoruz. Tabii ki bütçe ile alakalı bir durum. Bundan dolayı yapımcımız NTC Medya'ya çok teşekkür ediyorum. Bütün bu dinamikler bir araya gelince yapılabiliyormuş.

Başrolü paylaştığım Büşra Develi de çok sevdiğim arkadaşım. Patner olarak ona güveniyorum, aramızdaki uyumun seyirciye geçeceğini düşünüyorum.
Kahramanlık bütün dünyanın acılarına son vermek gibi düşünülüyor. Ama herkes kendi çevresini düzeltmeye, güzelleştirmeye çalışsa her şey bitmiş olacak. Yani önce etrafımıza yardımla işe başlamamız lazım." dedi. 

Yorumlar (0)