Herkesi ekrana kilitledi

DİZİ 18.01.2021, 11:37 19.01.2021, 09:21
Herkesi ekrana kilitledi

Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 21. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. AB kategorisinde en çok izlenen dizi olan Menajerimi Ara, yeni bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandırdı.

Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 21. bölümüyle; AB’de 5,12 izlenme oranı, 10,95 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu.

Bölümün hemen ardından yayınlanan 22. bölüm önizleme sahnesinde ise; Feris ve Serkan arasındaki sular durulmuyor. Celal Bey’le yaptığı konuşmada Feris’ten habersiz Barış ile ilgili bir koşul sunan Serkan, Feris’in sert tepkisiyle karşılaşıyor. Kendi oyuncusu hakkında ondan habersiz kararlar verilmesinden rahatsız olan Feris ise sinirlerine hakim olamayarak Serkan’a rest çekiyor. Serkan’dan bir daha kendi işlerine karışmamasını isteyen Feris, aksi takdirde Ego Ajans’tan ayrılacağını söylüyor.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yorumlar (0)