İlk Türk süper kahraman evreni T World dünya medyasında

DİZİ 06.07.2022, 15:58 07.07.2022, 14:16
İlk Türk süper kahraman evreni T World dünya medyasında

İlk Türk süper kahraman evreni T World, Variety'e haber oldu. TRT'nin dijital platformunda izleyici karşısına çıkacak prpjenin yapımcılığını Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş üstleniyor. 

T World Sinematik Evreni'nin prodüksiyonu temmuz sonunda başlayacak. 4 sezondan oluşacak, hikayesi günümüzde geçen T World Sinematik Evreni doğu medeniyetinden ve bilimin altın çağından ilham alıyor. Son teknolojiyi kullanan yaklaşık 35 ölümlü süper kahraman savaş, pandemi ve çevresel problemler gibi evrensel sorunların yanı sıra kendi evrenlerindeki kötüler gibi birçok sorunla mücadele edecek.

Agents of S.H.I.E.L.D. ve Lost gibi dizilerde yer alan Bobby Roth süpervizör yönetmen olarak projede görev alacak. Variety'nin haberine göre tüm sezonlar TRT'nin dijital platformunda Ocak 2023'te yayında olacak. Dizi, platformun ilk projelerinden birisi olarak ekrana gelecek.

Konsepti ve süper kahramanları Bülent Turgut tarafından tasarlanan projenin senaryosunu Turgut'la birlikte Halid S. Şimşek kaleme aldı. Onur Can Çaylı karakter gelişimi üzerinde çalıştı. Dizinin bölümlerini Kerem Çakıroğlu, Murat Şenöy ve Hamit Coşkun yönetecek. Dusan Hyska ise live action sekansları yönetmek üzere onlara katılacak.

Yorumlar (0)