İzleyici Alparslan: Büyük Selçuklu dedi!

DİZİ 27.09.2022, 12:19 28.09.2022, 11:38
İzleyici Alparslan: Büyük Selçuklu dedi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ilk sezonuyla reyting birinciliğini elden bırakmayan Alparslan: Büyük Selçuklu, 29. bölümüyle yine zirvedeki yerini koruyarak, birinciliği elden bırakmadı.

Güçlü oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru, kuvvetli prodüksiyonu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan “Alparslan: Büyük Selçuklu”nun 29. bölümü izleyicilerden büyük beğeni toplayarak yine en çok izlenen dizi oldu. Dizi, Total’de 5.54 izlenme oranı, AB’de 5.68 izlenme oranı, ve ABC1’de ise 6.08 izlenme oranıyla ulusal çapta tüm reyting gruplarında birinci sıraya adını yazdırdı.

Dizinin 29. Bölümünde; Seferiye tarafından takip edildiğini anlayan Alparslan, Seferiye’yi Akça’nın mezarına götürdü. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan sahne sosyal medyada çok konuşuldu. Yınal’ın eşi Öke Hatun bu bölümde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Çok sayıda yorum alan Öke Hatun için; “Ortalığı fena karıştıracak” yorumları yapıldı. Son sahnede Grigor’un yaptığı plan doğrultusunda tacirlere saldırı düzenleyip bunu Alparslan’ın üzerine atması, Alparslan şimdi ne yapacak dedirtti.

Yorumlar (0)