İzleyicinin tercihi "Üç Kız Kardeş" oldu

DİZİ 20.04.2022, 11:21 21.04.2022, 09:32
İzleyicinin tercihi "Üç Kız Kardeş" oldu

Kanal D’nin, her Salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş ekrana gelen 9’uncu bölümü ile yine çok izlendi. Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategoride 6.79 reyting ve yüzde 16.98 izlenme payı alarak birinci olan dizi, diğer kategorilerde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. TT listesinde yer alan dizide, Mesut’un geçmişi oldukça merak edilirken, Rüçhan, Türkan ve Somer arasında yaşananlar yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı.

Türkan ve Somer’in Mine’nin arabasını terk edilmiş bir halde bulması sonrasına Somer, soluğu Mine’nin evinde aldı. Mine’nin evinde okuduğu mektupla şoke olan Somer’in bu gelişmeden sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Nesrin ve Sadık'ın evlilik yıldönümü için sürpriz yapmaya hazırlanan Derya ve Dönüş’ün planladığı yemeğe gelen davetsiz misafir her şeyi alt üst etti. Tek derdi para olan Fatih’e düğünde takılan takıların bir kısmını veren Türkan’ın başı ise büyük belaya girdi. Takıların bozdurulduğunu öğrenen Rüçhan, öfkeden deliye döndü. Tüm bu gelişmelerin üzerine Somer'in boşanma davası açtığını öğrenen Rüçhan bu kez Türkan'ı yaka paça evden kovdu.

Yorumlar (0)