Kaan Urgancıoğlu'ndan Kızıl Goncalar'a destek!

DİZİ 09.01.2024, 09:08
Kaan Urgancıoğlu'ndan Kızıl Goncalar'a destek!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 9 milyon TL idari para cezası ile 2 kez program durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisi dün akşam yayımlanmadı.

Gold Film imzalı diziyle ilgili RTÜK’ün aldığı karara karşı hem FOX TV hem de yapım şirketi harekete geçmiş ve dava açmıştı. Yılbaşı tatili sonrası dizinin 3. bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Diziyle ilgili İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma kararı için yapılan başvuru reddedildi. Bu nedenle FOX TV, dizinin yayın saatinde RTÜK’ün göndereceği belgeseli yayımladı. 

DİZİNİN YAPIMCISI FARUK TURGUT’TAN AÇIKLAMA

Kızıl Goncalar dizisinin dün akşam yayımlanması gereken 3. bölümü 2 kez program durdurma cezası nedeniyle yayımlanmadı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, “#kızılgoncalar Bu Akşam yayın yok. İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi ,RTÜK verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızılgoncaların yayınını yapamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada diziye destek için sansüre hayır mesajları paylaşıldı. o isimler biri de Yargı dizisiyle ekranda olan Kaan Urgancıoğlu oldu. 

Yorumlar (0)