“Kadın” Fransa’da izleyiciyle buluşacak

DİZİ 14.02.2022, 10:08 15.02.2022, 13:51
“Kadın” Fransa’da izleyiciyle buluşacak

Türkiye’de yayınlandığı süreçte reyting rekorları kıran, 3 sezon boyunca salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan, MEDYAPIM-MF YAPIM imzalı, FOX’un sevilen dizisi “Kadın”; Fransa’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin dağıtımını üstlenen Calinos Entertainment, RTL’in sahibi olduğu M6 Group ile yeni bir anlaşma imzaladı ve bu anlaşma kapsamında dizi, M6 Group’un ulusal kanallarından birinde bu yıl içerisinde ekrana gelecek.

İspanya’da Antena 3 kanalında yayınlanan dizi ilk bölüm yayınıyla 12.7 share alarak bir milyonu aşkın izleyiciye ulaşmış ve salı gecesinin lideri olmuştu.

“Kadın”, hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü.

Calinos Uluslararası Satış Direktörü Melis İdil: “Fransa'da M6 grubu ile yeni anlaşmamızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Olağanüstü bir yapım olan Kadın, yüksek reytingler elde ederek dünya çapında 70 ülkeye satıldı. İspanya'daki büyük başarının ardından, “Kadın”ın bir sonraki Batı Avrupa pazarı olarak Fransa'da da bir M6 Group kanalında büyük ses getireceğine dair inancımız tam.” Şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Calinos Entertainment Başkan Yardımcısı ve Satış Başkanı Jose Luis Gascue: “Bu satışla Calinos, Fransa'daki lineer TV izleyicisine ulaşarak yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Dizinin devam eden başarısına güveniyoruz ve ileriye dönük sonsuz olasılıklar görüyoruz.” Dedi.

M6 grubu Kıdemli Satın Alma Müdürü Mathilde Escamilla ise: “M6 grubu için şimdiye kadar edinilen ilk Türk dizisinin haklarını müzakere etmekten gurur duyuyorum. “Kadın”ın Fransa'da, yayınlandığı diğer tüm bölgelerdeki kadar başarılı olmasını umuyoruz.” Dedi.

Yorumlar (0)