"Kasaba Dokoru" için geri sayım başladı

DİZİ 04.04.2022, 14:08 04.04.2022, 16:01
"Kasaba Dokoru" için geri sayım başladı

TRT 1’in yapımını yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’nun ilk bölümü için geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi çeken, sosyal medyada da milyonlarca kez izlenen ‘Kasaba Doktoru’ 8 Nisan Cuma akşamı TRT 1’de başlıyor.

‘Kasaba Doktoru’ babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesi ile yaşananları anlatacak.

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken, senaryoda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan imzası var. ‘Kasaba Doktoru’ farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak.

‘Kasaba Doktoru’ 8 Nisan Cuma saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor.

Yorumlar (0)