"Kasaba Doktoru" büyük ilgi gördü

DİZİ 16.04.2022, 11:11 18.04.2022, 09:26
"Kasaba Doktoru" büyük ilgi gördü

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 15 Nisan Cuma akşamı merakla beklenen ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören dizi, #Kasaba Doktoru etiketiyle sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

‘Kasaba Doktoru’nun ikinci bölümünde Hakan, Leyla’yı acil olarak ameliyata aldı. Operasyona giren Ömer aşık olduğu kadının sakat kalmaması için uğraş verirken, operasyonu ustaca götüren Hakan Hoca’nın ne kadar yetenekli bir cerrah olduğuna ve ekibiyle uyumuna şahit oldu.

Ömer bir an olsun Leyla’nın başından ayrılmadı. Yaptığı hatanın farkında olan Leyla ise operasyondan daha güçlü olarak çıktı. Hakan Hoca, Leyla’nın göreve dönebilmesi için kapsamlı bir psikolojik rapor talep etti. Leyla vakit kaybetmeden işine dönme konusunda ısrarcı olunca Hakan Hoca’nın tepkisi sert oldu.

Ömer’in dönem birincisi olduğunu duyan İhsan, Ömer’i hastaneden kaçırmamak için seferber oldu. Özel Uluçınar Hastanesi’nden kurtulmak için gün sayan Ömer’in beklediği telefon nihayet Doktor Bülent’ten geldi. Bülent, Yalçın Hoca ile bir buluşma ayarladığını Ömer’in eski hastanesine dönmesi için bir fırsat olduğunu söyledi. Ancak Ömer, acil servise gelen hastaları yüzüstü bırakmayıp buluşmaya gitmedi.

Hakan hastanenin yıllardır çözülemeyen birçok sorunu için üst yönetimin Başhekim Turgut’u oyaladığını anlayınca olaya bizzat el attı. Hakan kendi tarzıyla durumu çözmeye çalışırken mutfakta çıkan yangın nedeniyle herkes büyük bir tehlike atlattı. Bu sırada acile yaralıların gelmesiyle bir anda ortalık karıştı. Yanık vakaları için Leyla’nın uzaktan Ömer’e destek olması Hakan Hoca’nın gözünden kaçmadı.

Ömer, Leyla ve Hakan Hoca arasındaki gerilime müdahale etmek isterken tüm hastane grubun başında olan Erol Bey sadece Ömer’i değil tüm ekibin hayatını değiştirecek bir teklifle çıkageldi.

Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’ her Cuma günü saat 20.00’de yeni bölümüyle TRT 1’de…

Yorumlar (0)