Kazım, Macide'nin hayatını kurtardı!

DİZİ 13.10.2022, 12:38 14.10.2022, 09:35
Kazım, Macide'nin hayatını kurtardı!

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı 'Gecenin Ucunda' dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. 

Macide, Kazım’ın Işık Ailesi ve Ahmet’ten uzak durmasını istemesiyle büyük bir şok yaşadı. Kazım’ın Macide ile ilgili kararı aileye bomba gibi düştü. Ahmet, Kazım’ın arkasından gizli planını devreye sokarken, Macide’yi de an be an takip etmeye başladı.

Macide’nin annesi Ankara’da kumar baskınında gözaltına alındı. Bu haberle bir kez daha yıkılan Macide, Ahmet’in Kazım hakkında uydurduğu yalanlarla öfkeden deliye döndü. Diğer yandan Cihangir ve Ahmet, ayrı ayrı hamlelerle Kazım’ı devre dışı bırakmak için harekete geçti.

Nini ise yalının kapısına gelip kendisiyle Simin Tezel hakkında görüşmek isteyen gazeteci yüzünden daha da kötüleşti. Berrin, Nini’yi bir an evvel Sara’ya götürmek isterken Nini’nin kendince ürettiği çözüm beklemediği şekilde sonuçlandı. Tesadüfen Nermin’in başına gelenleri duyan Macide, Nini’yi büyük bir beladan kurtardı.

Kazım sonunda siyasete gireceğini açıklamaya karar verdi. TNR Holding’in düzenlediği müzayede organizasyonunda hem Ankara’ya gideceğini hem de ZKS ilaç şirketiyle anlaşmasını duyuracağını söyledi. Cihangir ve Ahmet ise Kazım’ın arkasından kazdıkları kuyuya kendileri düştü. Kardeşlerinin arkasından iş çevirdiğini öğrenen Kazım, holdingin başına Mert’i geçirdi.

Macide annesinin kumar borçlarını ödeyebilmek için müzayedede satışa çıkarılan aile yadigarı kutu için Işık Ailesi’nin düzenlediği geceye katıldı. Gecenin sonunda çıkan yangında Kazım, Macide’yi kurtardı. Ahmet’in Macide’ye takıntısı her geçen gün artarken Macide ve Kazım arasında ise yakınlık giderek arttı. 

Yorumlar (0)