"Kırık Hayatlar" ilk bölümüyle ekrana geliyor

DİZİ 23.08.2021, 09:57 23.08.2021, 16:19
"Kırık Hayatlar" ilk bölümüyle ekrana geliyor

Kanal D’nin başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını ise Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizi  hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D’de olacak.

İki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak olan Kırık Hayatlar dizisinin birinci bölümünün konusu şöyle;

Kocabey Konağı’nda, ailenin Amerika’da eğitim gören en genç veliahtı Çınar’ın dönüşü için kahvaltı hazırlıkları yapılmaktadır. Tasarım sanatlarından mezun olan Deniz’de, ailesine sürpriz yapmak için, aynı dönüş gününü seçmiştir. Çınar, konağa döndüğünde, Ahu tarafından hazırlanan tatsız bir sürprizle karşılaşır. Aynı günün akşamı konakta Leyla tarafından organize edilen, moda lansman gecesi hazırlıkları başlar. Deniz ailesiyle buluşmuş, annesi Aysel ise kızlarıyla bir arada olduğu için mutludur. Aynı gün Deniz, arkadaşı Selma’ya yardım etmek için bir özel bir geceye servis elemanı olarak katılır. Ama gece, hiç beklemediği şekilde sonuçlanır.

Kadrosunda ayrıca Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak , Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk’ün de yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise İlknur Uğuz Arslan ve Bekir Dadaş oturuyor.

Yorumlar (0)