Kırmızı Oda durmak bilmiyor

DİZİ 19.12.2020, 12:57 21.12.2020, 09:23
Kırmızı Oda durmak bilmiyor

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen on altıncı bölümüyle Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 olmak üzere tüm reyting kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

‘Kırmızı Oda’nın on altıncı bölümünde; Selvi (Sema Keçik), Rıza’nın (Rıza Nalbantoğlu) ölümünün ardından annesine kavuşamadığını Doktor Hanım’la paylaşırken, Doktor Hanım yaşadığı ümitsizliğe karşın hayatın yaşamaya değer olduğunu ona hatırlattı.

Doktor Deniz, anne ve babasının boşanmasından kendini suçlu tutup aynı korkular yüzünden okuldan da ayrılmak isteyen Esra’ya (Elif Ceren Balık) kendisini cezalandırmayı bırakması gerektiğini belirtirken; Berna’yı da (Sevinç Erbulak) kızı ile ilişkisini daha sağlıklı hale getirmek için Doktor Piraye’ye yönlendirdi.

Boncuk (Burcu Biricik), Doktor Hanım’a güvenince işaret olarak gördüğü şeyleri tek tek anlattı ve umutla giydiği gelinliğin içinde, gideceği dakikaları bekledi.

Doktor Piraye ise mantığını dinlemeyi seçerek Doktor Deniz’le arasına mesafe koydu.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 25 Aralık Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)