Kırmızı Oda iddiasını sürdürüyor

DİZİ 12.12.2020, 11:09 14.12.2020, 09:43
Kırmızı Oda iddiasını sürdürüyor

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen on beşinci bölümüyle Total, AB ve 20+ABC1 olmak üzere tüm reyting kategorilerinde birinci oldu ve Cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

‘Kırmızı Oda’nın on beşinci bölümünde; Doktor Hanım, geçmişinden getirdiği yüklerle dört duvar arasında sıkışıp kalmış ve Sadık’tan da (Onur Bilge) beklediği ilgiyi göremeyince ermişlerle konuşmaya başlamış Boncuk’a (Burcu Biricik) dert ortağı oldu.

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) ise annesi Neriman’ın (Füsun Demirel) ölümünü kabullenemeyip geleceği için endişe içindeyken; Doktor Piraye ona bir an önce hayatı yakalaması gerektiğini telkin etti.

Evlat acısından sonra kocası Rıza (Rıza Nalbantoğlu) yüzünden annesinden de uzak kalan Selvi (Sema Keçik), Doktor Hanım sayesinde tüm cesaretini toplayıp dışarı çıkmayı başardı.

Doktor Deniz, Doktor Piraye ve Doktor Ayşe arasındaki aşk üçgeni ise sosyal medyada çok konuşulanların arasında yerini aldı.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 18 Aralık Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)