Kırmızı Oda iddiasını sürdürüyor

DİZİ 21.11.2020, 11:33 23.11.2020, 09:29
Kırmızı Oda iddiasını sürdürüyor

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda, TV8’de ekrana gelen on ikinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak iddiasını sürdürdü.

Kırmızı Oda’nın on ikinci bölümünde, yaşayamadığı çocukluğunu bir kenara bırakmak zorunda kalıp Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) eziyetlerine rağmen köşkte dimdik ayakta duran Selvi’ye (Sema Keçik) Doktor Hanım tüm hassasiyetiyle destek oldu.

Annesi bildiği Neriman (Füsun Demirel) için tüm gençliğini feda etmiş Hediye (Sezin Akbaşoğulları) ise Hikmet halasının (Semra Dinçer) gerçek annesi olduğunu öğrenip öfkeden deliye döndüğünde Doktor Piraye onu yatıştırdı.

Doktor Hanım, Alya’nın (Melisa Sözen) evine giderek tedavisinde gözle görülür sonuçlar elde etmeyi başardığını gördü ve Alya adeta yeniden doğdu. Doktor Deniz ise Doktor Ayşe’nin kendisine olan ilgisini yavaş yavaş fark etmeye başladı.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 27 Kasım Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)