Kırmızı Oda zirveyi kimseye bırakmıyor

DİZİ 17.10.2020, 10:53 19.10.2020, 09:11
Kırmızı Oda zirveyi kimseye bırakmıyor

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda, TV8’de ekrana gelen yedinci bölümüyle de tüm kategorilerde reytinglerin zirvesinde yer aldı.

Sosyal medyada yüksek etkileşim alan dizi, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci sırada yer buldu ve Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

7. bölümde, yaşadığı ihanetle bütün inancı sarsılan Meliha, acılarını kabullenip hayata yeniden tutunmaya karar verdi. Doktor Piraye, maruz kaldığı iftira nedeniyle sahip olduğu eşyaları teminat olarak görüp atamayan Akif’in huzursuzluğuna kendine has yaklaşımıyla çare ararken; Doktor Ayşe, küçük Osman’la derin bir bağ kurdu. Babaannesinin ölüm anında yaşananların Alya üzerinde yarattığı suçluluk duygusu izleyenlerin yüreğini dağladı. Doktor Deniz ise evlatlık olduğundan haberi olmayan küçük İpek’in ailesinin endişelerini giderdi.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

Kırmızı Oda yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)