"Kısmet"te aksilikler bitmiyor!

DİZİ 07.07.2023, 12:59 08.07.2023, 12:06
"Kısmet"te aksilikler bitmiyor!

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, FOX’un merakla beklenen dizisi Kısmet bu akşam saat 20.00'de Fox'ta olacak.

Dizide Doğan, annesi Sema ve patronu Namık Bey ile Ceylanı istemeye gider. Ancak burada aksilikler yakasını bırakmaz. Panik atak geçirir ve kızı isteyemezler. Nilüfer, yıllar sonra gençlik aşkı Başkomiser Mert’le buluşur ve ondan kayıp olan kocasıyla ilgili yardım ister. Reis, Doğan’a ne yapıp edip Melike’nin Taner’e dönmesine engel olmasını söyler. Cevdet’in, Melda ve Peri’ye yardım edeceğim derken başına bir kaza gelir.

Melike, DNA testi için ona gereken şeyleri Roza yoluyla ele geçirir ama bu arada da Taner, Melike’ye kendisiyle ilgili bilgileri verenin Roza olduğunu öğrenir ve genç kadınla ona yardım eden güvenlikçiyi kaçırır. Melike’yle Doğan, Roza’nın pasaportunu almak için Reis’in ofisine girmeye çalıştıkları sırada büyük bir mafya çatışmasının içine düşerler. Doğan, Ceylan’a herkesin önünde evlilik teklifi eder.

Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp'in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz, Naz Öngen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Yorumlar (0)