Kıvanç dengeleri altüst etti

DİZİ 04.11.2022, 11:40 05.11.2022, 10:51
Kıvanç dengeleri altüst etti

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’  dün akşam on altıncı bölümüyle ekrana geldi. 

İzleyicileri bu hafta da ekran başına kilitleyen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ sosyal medyaya damgasını vurdu. 

#GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 6 saat 50 dakika boyunca TT listesinde yer alarak sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizinin sevilen çifti Sadi ve Songül de dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Sadi, Songül’ü hemen Karabayır Hastanesi’ne getirdi. Songül’ün vakasına bakmak için görevlendirilen Derya ise Songül ve Sadi ikilisini izlerken zor bir gece geçirdi. Diğer yanda 12-B’nin Araz’ın başındaki gergin bekleyişi devam ediyordu. Araz’la aynı kan grubuna sahip olan Aylin kan bağışında bulununca Sevda, Aylin’e karşı iyice öfkeyle doldu. 

Gizem’in okulunda yaşanan olaydan haberdar olan Rıza, okul değiştirmeyi teklif etti ancak bunu duyan Gizem annesine sert tepki gösterdi. Songül, Ankara’da yaşayan halasının vefat ettiği haberini aldı. Halasına karşı son görevini yapmak için Ankara’ya gidecek olan Songül, birlikte gitmek istemese de Sadi Payaslı’nın bu zor gününde Songül’ü yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktu. 

Aylin’in silahlı saldırıya uğradığını öğrendiği halde Nedim’in bir kez bile hastaneye gitmemesi Oğuz’un dikkatini çekti. Nedim’den şüphelenen Oğuz, DNA testi yaptırmaya karar verdi. Panik olan Esra ise bu durumu halledeceğini söyleyerek Oğuz’u kandırmayı başardı. Nedim ve Esra’nın tartışmasına şahit olan Oğuz, son anda Nedim’in gerçekleri söyleyeceğini anlayınca Esra, Nedim’i vurdu. 

Başsavcı Ahmet’in olay yeri inceleme ekibiyle yaptığı görüşmede Kırdarların deposuna yapılan baskında yaşananların planlı olduğunu öğrendi. Bunu duyan Sadi, emniyetin içindeki köstebeğin peşine düştü. Servet ise Songül’ün kurtulduğunu duyunca çok öfkelendi. Nevzat, bilinci kapalı olan Araz’ın yanına babasını getirerek onunla iletişim kurmasını istedi. Son bir şansını denemek isteyen Nevzat’ın planı işe yaradı ve Araz gözlerini açtı. Bu haber herkesi büyük sevince boğdu. 

Sadi, Kıvanç’ın karşısına çıkarak eski defterleri açtı. Sadi’nin söylediklerine karşılık Kıvanç’ın Sadi’ye gerçek ismiyle hitap etmesi sonucu ikili arasındaki tüm dengeler altüst oldu. 

Yorumlar (0)