"Kıyma" 2. sezonuyla bugün BluTV'de

DİZİ 27.09.2022, 13:32 28.09.2022, 11:37
"Kıyma" 2. sezonuyla bugün BluTV'de

BluTV’nin, ‘Sıfır Bir Adana’ ve ‘Sokağın Çocukları’ yaratıcılarından ortaya çıkan özlenen mahalle macerası ve komedisini izleyicilerle buluşturan ‘Kıyma’ ikinci sezonuyla bugünden itibaren yayında.

Adanalı bir grup arkadaşın İstanbul’a gelip bir kebapçı açmasıyla başlayan ‘Kıyma’ ikinci sezonda yine çok sevilecek. Mahalle kültürünü ve sokak dilini eğlenceli aynı zamanda trajikomik bir şekilde anlatan ‘Kıyma’, otuz dakikalık bölümleriyle izleyicilere keyifli bir seyir imkanı sunuyor.

İlk sezonuyla büyük ilgi toplayan ‘Kıyma’ ikinci sezonuyla aksiyon ve komedi dozunu artırıyor. Yeni karakterlerin eklediği ikinci sezonda Kado, Baran ve Reşo; Ömer, Poyraz ve Tufan’a ortak olarak kebapçıya katılacak.

Kebapçıda bir değişiklik yapmak isteyen Ömer’in, Adana’dan şırdancı Kerem’i getirmesiyle birlikte yeni ve eğlenceli sahneler ortaya çıkacak. Ayrıca aralarına katılacak yeni hemşerileri Mehmet Elmas da sürprizleriyle birlikte ekibi yeni bir yola sürükleyecek. Yeni sezonda aksiyonu da bolca yaşatacak olan ‘Kıyma’da Yiğit’in hapishaneden çıkışıyla birlikte olaylar iyice karışacak.

Kıyma, ikinci sezonuyla bugün saat 19.00’dan itibaren BluTV’de.

Yorumlar (0)