Kıyma bugün BluTV'de başlıyor!

DİZİ 24.05.2022, 11:42 26.05.2022, 10:30
Kıyma bugün BluTV'de başlıyor!

BluTV, en sevilen yapımlarından biri olan 'Sıfır Bir Adana' ve ‘Sokağın Çocukları’nın yaratıcılarından yeni bir diziyi izleyicileriyle buluşturuyor. 'Kıyma’, Adanalı bir grup arkadaşın İstanbul’a gelip bir kebapçı açmasıyla yaşadıkları anlatılıyor. Mahalle kültürünü ve sokak dilini eğlenceli ve trajikomik bir şekilde anlatmaya hazırlanan 'Kıyma', büyük şehirde barınma çabasını izleyiciye anlatacak. İstanbul’un küçük, farklı kültürlerden insanların yaşadığı bir mahallesini merkezine alan hikayede Ömer, Poyraz ve Tufan illegal işleri bırakıp temiz bir sayfaya başlamak için kebapçı açıyor ancak beklenmedik olaylar beraberinde gelişiyor.

“Şehirler değişir, sokaklar asla!”

Suç ve aksiyonun bolca yer alacağı 'Kıyma’da özlenen sokak mizahı da özellikle karakterler arası diyaloglarda yaşanacak. Hapisten çıktıktan sonra Adana’dan ayrılıp İstanbul’da temiz bir hayat kurmaya gelen Ömer, Poyraz ve Tufan bütün umutlarını kıyma kebabına bağlıyor. Açtıkları dükkan Ömer, Poyraz ve Tufan için hayatlarındaki en önemli şey olacak.

Dizinin Konusu: Ömer, Poyraz ve Tufan 3 yıl hapiste yattıkran sonra Adana’dan İstanbul’a gelip bir kebapçı açarlar. Artık illegal dünyayla işleri bitmiştir. Ancak gerçekler planladıkları gibi olmaz. İstanbul’da daha dükkanı kiralarken dolandırılınca paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünyayla karşılaşırlar. Büyük ve saygı duyulan bir mafya babası olan Dayı’nın güvenini kazanırlar. Dayı’nın oğlu Yiğit ilk günden beri Ömer, Poyraz ve Tufan’a düşman olur, daha sonra da karşılarına çıkacaktır.

Yorumlar (0)