Kızılcık Şerbeti’nde dengeler değişecek

DİZİ 18.11.2022, 12:32 19.11.2022, 12:55
Kızılcık Şerbeti’nde dengeler değişecek

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin dördüncü bölümünde; olaylı düğün gecesinden sonra herkes normal hayatına dönmüştür. Ancak Pembe’nin evlilik geleneklerinin bir türlü son bulmaması Kıvılcım’ı zorlamakta, yine de kızı için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Çeyiz konusunda iki annenin yaklaşımı Doğa’nın üzülmesine yol açar. Nilay ve Doğa arasındaki gerginlik çok açık bir şekilde ortaya çıkacak, iki elti kozlarını paylaşacaktır. 

Kayhan’ın nişanlısının muhafazakâr aileye hoş görünmek için türban takmış olması hem Kıvılcım’ı hem de kızlarını rahatsız etmiştir. Bu arada küçük kızı Çimen ile Ömer’in oğlu Metehan arasında yaşanacak tatsızlıklar, Kıvılcım ve Ömer’i bir araya getirecek, ikisi de birbirlerinden etkilendiğini anlayacak ancak renk vermeyeceklerdir. Düğünde yaptığı sürpriz muhafazakâr aileyi kızdırdığından, Alev bu yanlış anlamayı düzeltmeye çalışacak, ancak bu iyi niyetli çabası ona çok daha pahalıya patlayacaktır.

Yorumlar (0)