“Kızılcık Şerbeti”nde dengeler değişti

DİZİ 25.02.2023, 12:29 27.02.2023, 10:24
“Kızılcık Şerbeti”nde dengeler değişti

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 20+’da 6.69 izlenme oranı 15.19 izlenme payı, AB’de 6.34 izlenme oranı 16.79 izlenme payı, Total’de ise 5.17 izlenme oranı ve 11.98 izlenme payı aldı.

SOSYAL MEDYANIN ZİRVESİNDE!

Büyük beğeni toplayan bölüme Nursema’nın ailesinin dayatması sonucunda imam nikahıyla evlendirilmesi damga vurdu. Sosyal medyada gündem yaratan dizi, #KızılcıkŞerbeti ve #Nursema etiketleri ile yaklaşık 10 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı. Çarpıcı hikayesi ve başarılı oyuncu performanslarıyla izleyiciden övgü alan dizi Cuma akşamına damga vurdu.

NURSEMA EVLENİYOR!

Dizinin yayınlanan bölümünde aileleri karşısına alan Ömer’in uzattığı elini Kıvılcım tuttu. Ünallar’ın ve Sönmez’in büyük tepkisini çeken bu aşkın karşısında duran diğer kişi ise Doğa oldu. Kıvılcım’ın, Ömer’le olmasını doğru bulmayan Doğa gözyaşları içinde anne evini terk ederek Fatih’e geri döndü. Diğer yandan kızı Nursema’nın, Umut’la birlikte olduğunu Nilay’dan öğrenen Pembe’nin her şeyi Abdullah’a anlatması olayların fitilini ateşledi. Kızının Umut’la olmasını kabul etmeyen Abdullah yıllar önce söz verdiği aile dostu Hamdi Bey’le buluşarak Nursema’yı istemeye beklediklerini söyledi. Evlenmek istemediğini söylediğinde babasının tepkisiyle karşılaşan Nursema’nın tek destekçisi ise Doğa oldu. Bölümün final sahnesinde ise nefesler tutuldu. Umut’la kaçmaya karar veren Nursema’nın planını anne ve babası öğrendi. Nursema karşısında Fatih ve Mustafa’yı bulurken Umut ise Abdullah ile yüz yüze geldi. Bu birlikteliği onaylamadığını Umut’a açıklayan Abdullah son hamlesini de yaptı. Nursema ailesinin dayatmasıyla aynı gece Hamdi’nin oğlu İbrahim’le apar topar imam nikahı kıyıldı.

Yorumlar (0)