Kobra Takibi 27. sezonuyla Türkiye’de ilk defa sadece D-Smart GO’da 

DİZİ 02.02.2023, 14:44
Kobra Takibi 27. sezonuyla Türkiye’de ilk defa sadece D-Smart GO’da 

Başrolünde Türk oyuncu Erdoğan Atalay'ın yer aldığı Alman Otoban Polislerinin aksiyon dolu hikayesi Kobra Takibi (Alarm für Cobra 11) dizisi 27. Sezonu ile Türkiye'de ilk defa 18 Ocak’ta D-Smart GO’da izleyicileriyle buluştu. Bunun yanında Quentin Tarantino’nun yönettiği Brad Pitt, Leonardo di Caprio ve Margot Robbie’nin başrollerde olduğu 2 Oscar ödülü film Once Upon A Time... In Hollywood,   Christopher Nolan’ın en iyi görsel efekt Oscar ödüllü filmi Tenet,   Gal Gadot’ın başrolünde olduğu Wonder Woman serisinin ikincisi Wonder Woman 1984, Spider-Man filmlerinin en son halkası Spider-Man: No Way Home, fenomen mobil oyun Angry Birds'ün sinema filminin ikincisi The Angry Birds Movie 2 ve çok daha fazlası da D-Smart GO'da izleyicilerini bekliyor.

Fenomen dizi Better Call Saul'un heyecanla beklenen final sezonu tüm bölümleriyle; Oscarlı yıldız Susan Sarandon'ın da rol aldığı Amerikan Country Müziği ile ilgilenen bir ailenin hikayesini anlatan Monarch da D-Smart GO'dan izleniyor.

Yeşilçam'ın en sevilen oyuncularının en güzel filmleri HD kalitesinde D Smart ve D Smart GO'da izleyicileriyle buluşurken; Biz Böyleyiz, Eşkıya, Öteki Taraf, Bizans Oyunları da ikili paketin içerisinde yer alıyor.

Yorumlar (0)