Konakta büyük kargaşa çıkacak

DİZİ 22.12.2022, 13:09 23.12.2022, 09:40
Konakta büyük kargaşa çıkacak

Her hafta perşembe akşamları TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük beğeni toplayan “Balkan Ninnisi”nin yirmi üçüncü bölümü, saat 20.00’de ekranda olacak.

Dizide Ayşen’in tehditlerine dayanamayan Jovanka, Güldane ve Gülsüm, Şefo’yu kurtarmak için plan yapar ve bunu başarırlar. Ertan, Arif ve Zafer’in, dükkanın paralarını dolandırıcılara kaptırdıklarını öğrenen Süleyman’la Elena, konakta büyük kargaşa çıkarır. Elena, Jovanka’ yı konaktan alıp eve götürür.

Olayları toparlamaya çalışan Ertan’a en büyük destek Sofya’dan gelir. Sofya, Dimitri ve adamlarıyla görüşerek olayların çözülmesini sağlar.

Bu arada 21 Aralık Türkçe Eğitim Bayramı için tüm hazırlık ve süslemeleri, Süleyman’la aralarını düzeltebilmek ve onu dolandırıcı organizasyon firmasından kurtarmak için Ertan, Arif ve Zafer üstlenir...

Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı ve Evrim Yöney üstlendiği, senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma, Ozan Ayaz ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.

Balkan Ninnisi 22 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

Yorumlar (0)