"Masumiyet" bu akşam final yapıyor

DİZİ 24.05.2021, 12:05 25.05.2021, 09:05
"Masumiyet" bu akşam final yapıyor

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın paylaştığı “Masumiyet” dizisi bu akşam final bölümüyle ekranda olacak. 

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın üstlendiği “Masumiyet”in son bölümünde İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamaz.

Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker’in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz’lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yer. İlker ve Ela’nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur.

Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz’ları karıştırmayı başarır. Diğer yanda, Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık.

Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozulacaktır.

Yorumlar (0)