Masumlar Apartmanı'nda kim kimdir?

DİZİ 15.09.2020, 11:53 15.09.2020, 13:19
Masumlar Apartmanı'nda kim kimdir?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Tanıtımlarıyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı’nın oyuncu kadrosunda ekranların deneyimli isimleri yer alıyor.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisinin başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar paylaşıyor.

Dizinin kadrosunda Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer yer alıyor.

Peki, Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? 

Birkan Sokullu - HAN 

Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.

Farah Zeynep Abdullah - İNCİ 

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.

Ezgi Mola - SAFİYE 

Han’ın ablası. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden miras almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten arınamadığına inanır.

Merve Dizdar - GÜLBEN 

Ailenin en sessiz, en göze batmayan ve hiçbir konuda fikri sorulmayan üyesidir. Bütün hayatını ablası Safiye’nin boyunduruğu altında geçirmiştir. Kimseden sevgi görmemiş olan Gülben, kurtuluşunu aşkta arar ve sıklıkla olmayacak hülyalara kapılır.

Alper Saldıran - UYGAR 

Uygar, İnci’yi geri kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır.

Metin Çoşkun - HİKMET 

Hikmet, evdeki kural ve düzenden kendini sorumlu tutmakta, Han ve Neriman’ın kendilerini kurtarmaları için onları desteklemektedir.

Atilla Şendil - MEMDUH

Torunu da kızı gibi yanlış bir aşka kurban gitmesin diye fazlasıyla korumacı davranan bir dede.

Esra Ruşan - ESRA

Hayatı ciddiye almaktan kaçınan, her durumda mizahı eksik etmeyen bir kadın Esra...

Uğur Uzunel - ESAT

Hayatına doğru kadının girmesini beklerken baba olma hayali ile yanıp tutuşan bir genç erkek Esat...

Emir Özden - EGE

Asla sorumluluk almaya yeltenmeyen, serseri ve asi ruhlu bir genç Ege...

Gizem Katmer - NERİMAN

Ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalan Neriman...

Yorumlar (0)