Masumlar Apartmanı'nda son 4 bölüm

DİZİ 25.04.2022, 10:43 26.04.2022, 09:33
Masumlar Apartmanı'nda son 4 bölüm

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı” son 4 bölümüyle ekranlara geliyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve derinlikli hikayesiyle izleyicileri ekrana bağlayan Masumlar Apartmanı finale doğru yaklaşırken izleyiciyi ilk bölümden itibaren aynı heyecanla ekrana bağlamaya devam ediyor.

"Sen çıkardın utancını duvara astın"

Bir ailenin en derin sırlarını ve hayata açılma hikayesini anlatan Masumlar Apartmanı'nın yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda Naci, Safiye’ye Cemal Süreya’dan Önceleyin şiirini okurken Gülben de doğum için hastaneye kaldırılıyor.

Yeni bölümde neler olacak?

Apartman sakinlerinin çöp daireyi öğrenmesi ile Safiye ve Gülben’in yıllarca korktukları kabus gerçekleşmiştir. Safiye, kimsenin yüzüne bakacak halde değildir; kaçar gider. Perişan haldeki Safiye’yle konuşmaya çalışsa da ona bir türlü ulaşamayan Naci, son çare olarak doktordan yardım ister.

 Gülben, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla utançtan kahrolmuştur. Fakat en beklemediği kişi, desteğiyle onu ayağa kaldırır. Han ise bir yandan ablaları için endişelenirken diğer yandan da gösterdiği çaba ve sergilediği değişim ile Ceylan’ı şaşırtmaya devam eder. Safiye, doktorla konuşmasının ardından radikal bir karar alır. Bu kararı uygularken çok daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Safiye’nin değişiminden umutlanan Naci ise sınırları biraz daha zorlamaya karar verir.

Yorumlar (0)