Menajerimi Ara sürprizlerle dolu

DİZİ 08.03.2021, 15:52 09.03.2021, 10:12
Menajerimi Ara sürprizlerle dolu

Ay Yapım’ın ilgiyle takip edilen dizisi Menajerimi Ara’nın 28. bölümü heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli sahneleriyle dün akşam yine seyircinin tercihi oldu. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) Ömer’e (Doğaç Gözüdeli) dinmeyen öfkesi ona büyük zarar verirken Dicle (Ahsen Eroğlu) onu kendine getirmek için büyük çaba sarf etti. Dicle bir yandan Barış’la uğraşırken diğer yandan Barış’ın annesi Ayla’dan (İpek Türktan Kaynak) hiç beklemediği bir tepki aldı. Dizinin hemen ardından yayınlanan ön izleme sahnesi ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Feris (Canan Ergüder) Serkan’a (Serhat Teoman) yanında kalmasını istemesine rağmen gitmesini söylüyor.

Şenay Gürler ve İbrahim Kutluay’ın konuğu olduğu ‘Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan bölümü seyirciyi yine ekran başına kilitledi. Barış’ın Ömer’le tutuştuğu son kavga ikiliyi mahkemeye taşıyacakken, Dicle Barış’ı durdurmak için büyük çaba sarf etti. Ayla Dicle’ye Barış’tan uzak durmasını söyleyerek bu durumun suçlusu olarak Dicle’yi ilan etti.

Dicle, Ayla’ya ondan vazgeçmeyeceğini dile getirirken Barış ikili arasındaki gerilimi fark edince annesine tepki gösterdi. Serkan, Feris’in hamilelik sürecinde yanında olabilmek için Çınar’dan (Fatih Artman) yardım istedi.

Tüm Ego Ajans çalışanlarının seferber olduğu tazminat davasından kurtulan ekip rahat bir nefes aldı. Dizinin hemen ardından 29. bölümden yayınlanan ön izleme sahnesi ise izleyenlerin yüreğini burktu. Evli olduğunu öğrendiği Serkan’a olan kızgınlığı yüzünden onu yanından uzaklaştıran Feris, Serkan’a içindeki duyguları ve hissettiklerini açıkça ifade ediyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında.

Yorumlar (0)