Merve Boğulur: "Sektör beni tatmin etmedi"

DİZİ 20.04.2023, 13:35 20.04.2023, 15:21
Merve Boğulur: "Sektör beni tatmin etmedi"

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Merve Boluğur, setlere ara verme nedenini açıkladı. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Boluğur, yeniden ekranlara döneceğini müjdeledi. 

Proje görüşmelerinin devam ettiğini belirten Merve Boğulur, "Sektör, beni biraz  tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Biraz yorucu bir tempo oldu. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu. Boluğur, son dönemle takip ettiği projelerin olup olmadığı sorulması üzerine "Çok fazla dizi izlemiyorum. Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim. Özellikle vampir türü" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMI YAŞAMAK İSTEDİM"

Merve Boluğur, gazetecilerin "Ekranlardan uzak kaldığınız dönemde tükenmişlik sendromu yaşadığınızı söyleyebilir miyiz?" şeklindeki sorusuna ise "Tükenmişlik değil. Sadece 17 yaşında başladım. Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Genellikle geç yaşlarda başlanıyor. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden de biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)