"Mr. & Mrs. Smith" dizisi çekiliyor

DİZİ 15.02.2021, 10:43 15.02.2021, 14:47
"Mr. & Mrs. Smith" dizisi çekiliyor

Phoebe Waller-Bridge ve Donald Glover, "Mr. & Mrs. Smith" dizisi için bir araya geliyor. İkilinin hem senaryosunu yazacağı hem de başrollerini paylaşacağı dizi Amazon'da yayınlanacak.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke "Mr. & Mrs. Smith" dizisinin haberini cuma günü Twitter hesabından paylaşarak, “Rüya takım hakkında konuşun! Donald ve Phoebe, dünyanın en yetenekli yaratıcılarından ve sanatçılarından ikisi.

Küresel hedef kitlemiz için olduğu gibi, bu iki doğal yeteneğin güçlü bir yaratıcı ekip olarak iş birliği yapması bizim için de gerçekten bir hayaldi. Mr. & Mrs. Smith, ikonik bir hikâye ve Donald, Phoebe ve Francesca Sloane'nun bunu nasıl kendilerine ait hale getirdiğini görmek için sabırsızlanıyoruz. New Regency'de onlarla ve bu kadar harika ortaklarla çalışmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" dedi.

"Mr. & Mrs. Smith" dizisi, Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin başrollerini üstlendiği 2005 yapımı filmin bir yeniden çevrimi olacak. Filmde Pitt ve Jolie’nin hayat verdiği çiftin yerini Waller-Bridge ve Glover alacak. Dizi, 2022 yılında ekrana gelecek.

Yorumlar (0)