Muhammed Ali efsanesi dizi oluyor

DİZİ 09.02.2021, 10:05 09.02.2021, 14:32
Muhammed Ali efsanesi dizi oluyor

Muhammed Ali’nin hayatı mini dizi oluyor. Amazon ve Michael B. Jordan iş birliğinde hazırlanan yeni dizi için resmi duyurular yapıldı ve diziden bazı önemli detaylar açıklandı. Dizi, Ali'nin sosyal aktivist kişiliğini ve daha önce hiç görmediğimiz taraflarını ekranlara uyarlayacak.

Michael B. Jordan dizinin hazırlanmasında önemli rol oynamış ancak Jordan Muhammed Ali'yi kendisi canlandırmayacak. Bunun yerine Muhammed Ali rolü için farklı bir oyuncu aranıyor.

Yapımcı kimliğiyle projede yer alacak olan Michael B. Jordan; "Karakter odaklı ve yoğun bir dizi hazırlıyoruz. İnsanlar Muhammed Ali'yi boks günleriyle tanıyor; bu dizi ise ringin ötesine gitmek ve Ali'nin kendisini tanıyabilmek için bir fırsat olacak. Onu daha bir 360 derece ve her yönüyle tanıyacağız. Ve hayır, Ali'yi ben oynamayacağım bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ancak şu anda projenin erken evrelerindeyiz ve fazla detay vermem mümkün değil. Parçaları birleştirmeye devam ediyoruz, ama büyük heyecan uyandıran bir şey olduğunu söyleyebilirim." diyor. Dizinin yayın tarihi belli değil. 

Yorumlar (0)