Nejat İşler 2 yıllık aranın ardından ekrana döndü

DİZİ 06.02.2023, 09:06 06.02.2023, 18:13
Nejat İşler 2 yıllık aranın ardından ekrana döndü

14 Şubat’ta Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor. Hakan Bonomo’nun özgün senaryosuna imza attığı, yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisiyle oynadığı her rolle büyük beğeni toplayan Nejat İşler de 2 yıllık aranın ardından televizyon ekranlarına dönüyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı, aile kavramının en tartışmalı yönlerinin öne çıkacağı dizide Nejat İşler, Soykan ailesinden 5 yıl önce kopmuş, karanlık ve tekinsiz bir adama dönüşen ailenin kara koyunu Cihan Soykan’a hayat verecek.

Nejat İşler dışında Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine dizide Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Nur Sürer, Levent Ülgen ve Emel Göksu eşlik edecek.

Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak ‘Aile’ dizisi 14 Şubat’ta Show TV ekranlarında başlıyor.

Yorumlar (0)