Netflix dizisi Pálpito'nun 2. sezon çekimleri İstanbul'da başladı

DİZİ 06.10.2022, 10:27 06.10.2022, 13:34
Netflix dizisi Pálpito'nun 2. sezon çekimleri İstanbul'da başladı

Netflix'in dizilerinden Pálpito, 2. sezon çekimleri için İstanbul'a geldi. Kolombiya yapımı dizi, Nisan ayında ekrana geldikten kısa süre sonra yeni sezon onayını almıştı. İlk olarak İstanbul'da yapılan çekimlerin ardından Meksika'ya giden ekip, daha sonra Kolombiya'ya geçiş yaptı.

raninitv'nin haberine göre; CMO Producciones'ten yönetici yapımcı Ana Piñeres, Produ'ya yaptığı açıklamada “Bu şehirde muhteşem sahneler çektik. Türkiye kuşkusuz Kolombiya gibi günümüzün en olgun eğlence endüstrilerinden birisi. Türkiye'deki uygulayıcı yapımcımız Karma Films'teki insanlarla oturmak ve aynı dili konuştuğumuzu keşfetmek bir zevkti,” ifadelerini kullandı.

Başrollerini Michel Brown, Ana Lucía Domínguez (¿Quién Mató a Sara?) ve Sebastian Martínez'in paylaştığı dizide Simon'ın eşi zengin bir adamın eşi Camila’ya kalbinin nakledilebilmesi için öldürülür. İntikam arayışında olan Simon, bunun ardından kendisini organ kaçakçılığının tehlikeli dünyasının içine sokar. Bu sırada kader onu öldürülen karısının kalbi sayesinde hayatta kalan Camila’ya aşık edecektir.

Yorumlar (0)