Netflix'ten Dark izlerken beyni yananlara jest

DİZİ 03.07.2020, 15:23 03.07.2020, 15:32
Netflix'ten Dark izlerken beyni yananlara jest

Netflix, ünlü dizisi Dark için Darknetflix isminde bir web sayfası açtı. Web sayfasının içerisinde dizideki mekan ve zamanları takip etmenin yanında karakterleri, yaşanan olayları ve akrabalık bağlarını da öğrenebiliyorsunuz.

Zaman yolculuğunu bambaşka bir şekilde ele alarak diziyi baştan sona izleyende bile kafa karışıklığı yaratan Dark’ın, geçen günlerde 3. sezonu yayınlandı. Netflix’in en sağlam yapımları arasında yer alan dizi, son sezonuyla da izleyicilerin kafasını karıştırırken aynı zamanda büyük övgüler almayı başardı. 

Webtekno'nun haberine göre, içerisindeki zaman yolculuğu nedeniyle oldukça karmaşık bir alan dizi için Netflix bir web sayfası yayınlamaya karar verdi. Türkçe haline de ulaşabileceğiniz web sayfasında Dark’ın tüm sezonlarına ve bölümlerine herhangi bir spoiler alma derdi olmadan ulaşabilir ve hikayesini, içerisindeki karakterleri, soyağacını öğrenebilirsiniz. 

Netflix tarafından hazırlanan “Darknetflix.io” isimli sitenin içerisinde gezinip dizideki mekanları, olayları, zamanı ve akrabalık bağlarını takip edebileceksiniz. 

Yorumlar (0)