Netflix'ten yeni bir dizi geliyor: The Abandons

DİZİ 14.10.2022, 16:11
Netflix'ten yeni bir dizi geliyor: The Abandons

Netflix ve Kurt Sutter'dan yeni bir dizi geliyor. Platform, Western ve aksiyonu bir araya getiren drama dizisi The Abandons'a 10 bölümlük onay verdiğini duyurdu.

Dizide bir grup farklı ve aykırı aile, 1850'lerde Oregon'da topraklarına göz diken yozlaşmış zenginliği ve gücü dışarı çıkarmak için uğraş verecek. Bu terk edilmiş, toplumun kenarında yaşayan bir çeşit kayıp ruhlar, bir aile oluşturmak ve savaşmak için kabilelerini birleştirir. Bu kanlı süreçte 'adalet' hukuk sınırlarının dışına taşar. Terkedilmişler (The Abondons), topraklarını korumak için savaşırken, hayatta kalma ve yasa arasındaki ince çizgiyi, şiddetin sonuçlarını ve sırların yıpratıcı gücünü keşfederler.

Sons of Anarchy, The Shield ve The Bastard Executioner gibi yapımlarla bilinen Kurt Sutter, Sons of Anarchy'nin uzantı dizisi Mayans MC'nin de yaratıcıları arasında yer alıyor. Ancak setteki davranışları nedeniyle 3 yıl kadar önce kovuldu ve The Abondons, Sutter'ın o zamandan beri haberi gelen ilk dizi projesi olarak öne çıkıyor.

Sutter'ın kaleme aldığı yeni film South Paw'ın başrolünde Jake Gyllenhaal yer alıyor. Ayrıca Blumhouse imzalı This Beast filminin senaryosunu kaleme alıyor ve yönetmenliğini üstleniyor.

Yorumlar (0)