"Nuri Bilge Ceylan'la çalışmak en büyük hayalim"

DİZİ 07.12.2020, 09:52 07.12.2020, 09:54
"Nuri Bilge Ceylan'la çalışmak en büyük hayalim"

‘Aşkın Bedeli’, ‘Alın Yazım’, ‘Seni Kimler Aldı’, ‘Kardeş Çocukları’  gibi iddialı dizilerde oynayan Erdem Yılmaz, konuk oyuncu olarak katıldığı Sen Çal Kapımı dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünde yüksek lisans yapan başarılı oyuncu, hedefinin oynadığı rollerle izleyicinin hafızasına kazınmak olduğunu söyledi. 

Tiyatro bölümü mezunu olan ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda sahne alan genç yetenek, “Amacım işimi hakkıyla yapabilmek. Yaptığım işte de üstatlar gibi halkın sevgisini kazanmak istiyorum. Süper Baba dizisindeki Şevket Altuğ gibi oynadığım rolle yıllar sonrada unutulmamak isterim. Bunlar bir oyuncu için çok değerli” dedi.

Nuri Bilge Ceylan ile çalışmak çok istediğini belirten Yılmaz; “Türkiye’de çok iyi yönetmenler var ama her oyuncunun olduğu gibi Nuri Bilge Ceylan ile çalışmak en büyük hayalim. Oyuncunun içinde var olanın en yüksek noktasına çıkabilen bir yönetmen.

Bu yüzden bütün oyuncuları heyecanlandırıyor. Nuri Bilge Ceylan’la çalışmak hem kariyer açısından hem de oyuncunun kendine kattığı değer açısından önemli. Oyuncu, yönetmenin karşısında tamamen teslimiyet duygusu yaşıyor. Çünkü oyuncuyu çok iyi yönlendiriyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)