"O sahnede bir an Malhun Hatun olmayı unuttum"

DİZİ 29.05.2021, 12:34
"O sahnede bir an Malhun Hatun olmayı unuttum"

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy, canlandırdığı Malhun Hatun karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Atiksoy, diziye dair düşüncelerini “Kuruluş Osman sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede takip edilen, tarihimizin tanıtımı açısından çok değerli ve önemli bir projedir. Tarihimizi bu denli güçlü kalemler eşliğinde dünyaya anlatıyor olmak hem bu ülkenin insanı olarak hem de dizide yer alan bir oyuncu olarak beni inanılmaz gururlandırıyor. Prodüksiyon anlamında da bence Türkiye’de çığır açmış bir projedir” sözleriyle dile getirdi.

Oyuncu en çok etkilendiği sahneleri ise “Bu setin galiba doğası bu. Her gün yeni anılar deneyimliyorum ve hafızama yüklüyorum. Osman Bey ve Malhun Hatun ‘düğün toyu sahnesi’ ilk defa çekilmiş ve yazılmış bir sahneydi. Ben de öyle bir sahnede yer aldığım için çok heyecanlanmıştım. Çok farklı bir sahneydi. Çok güzel yazılıp çekilmiş bir sahneydi. O yüzden benim için unutulmazlar arasında yerini aldı.

Umur Bey Obası’na baskın sahnesini iki gün boyunca çektik ve çok duygusaldı. Ağlamaktan gözlerim şişmişti. Bir an Malhun Hatun olmayı unuttum. Atmosfer çok etkileyiciydi. Günümüzde hala bunları yaşayan birilerinin olduğunu bilmek beni çok etkiledi. Ben duygusal bir insanım ama Malhun Hatun daha dirayetli, güçlü bir karakter ama o sahnede atmosferden çok fazla etkilendiğim için çok ağladım” sözleriyle anlattı.

Yorumlar (0)