"O sahnede heyecandan acımı bile hissedemedim"

DİZİ 01.05.2021, 12:31 01.05.2021, 13:45
"O sahnede heyecandan acımı bile hissedemedim"

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncusu Ayşen Gürler canlandırdığı Helen karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 

Gürler, ilk sahnesinde yaşadığı heyecanı ilginç bir anısıyla dile getirdi: “İlk sahnemi çektiğim gün yine çok heyecanlandım. Atla girdiğimiz bir sahne vardı. Aslında üç ay eğitim aldık, kendimize göre çok iyi biniciyiz. Ama tabii iş gerçeğe binince set ortamı, o heyecan içimi pır pır ettiriyordu.

Adımı, karakterimi sorsalar söyleyemezdim. Önümdeki arkadaşımın geçtiği yerde dallar, ağaçlar vardı. Oradaki ağaç fırladı, arkadan gelen bana çarptı. Ama o kadar büyük bir heyecan vardı ki üstümde, o dal suratımı mahvetse bile anlayamadım. Ne bir sızı, ne bir acı hissettim. Çok güzel bir andı.”

Karakteri Helen ile ilgili düşüncelerini esprili bir dille anlatan Gürler “Helen karakteri evlat olsa sevilmez. Galiba onu en çok seven benim. Ama seyircimiz de sağ olsun Helen’i sevdiler. Helen kendi inançları doğrultusunda hareket eden bir kadın. Çok gizemli bir karakter.

Ben onun gizemini çok seviyorum. Kıyafetlerimle aşk yaşadığımı söyleyebilirim. Özellikle yeni kıyafetlerim geldiğinde bayram çocuğu gibi oluyorum. Bütün arkadaşlarıma gidip kostümümü gösteriyorum. Şöyle bir şey söyleyeyim, iki yıldır saç kestirmiyorum. Helen’in saçlarını o kadar sevdim ki iki yıldır saçıma makas değmiyor” sözleriyle kostümlerine olan beğenisine de ayrıca vurgu yaptı.

Yorumlar (0)