Ömer ve Zehra’nın tehlikeli operasyonu

DİZİ 23.01.2023, 11:37 23.01.2023, 15:25
Ömer ve Zehra’nın tehlikeli operasyonu

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat,  22 Ocak Pazar akşamı altmış ikinci bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı bölümde Teşkilat, tüm kişiler kategorisinde Pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan altmış ikinci bölümünde neler oldu

Deniz’in hamlesiyle Halit  Başkan’a planlanan suikast tehlikesi uzaklaştırılırken Ömer de deşifre olmadan Francis’le birlikte olay yerinden uzaklaştı. Patlayan silah sesiyle Hartley’in kendisini tuzağa çekmek istediğini anlayan Halit Başkan, Hartley’den hesap sordu. Hartley okların Frederick’e çevrilmesini sağlarken diğer yandan da Frederick’i görevine devam etmesi için uyarmayı ihmal etmedi.

Kardeşinin ölümüyle derinden sarsılan Helen, Korkut’la görüşerek dertleşmek istedi. Bedro’nun kendisini takip ettiğini fark edince oradan hemen uzaklaştı. Korkut duruma anlam veremezken Bedro da Francis’in emriyle Korkut’un peşinde düştü. 

Ekip, Frederick’i ele geçirmek ve Kuzey Irak'ta yeni kurulacak terör kampının yerinin öğrenilmesi için kolları sıvadı. Bu sırada evinin yakınlarında şüpheli bir şahsın olduğu ve istihbarat ekipleri dışında bir kişi tarafından etkisiz hale getirildiği haberini alan Zehra’nın kafasında bazı soru işaretleri oluştu. Sacide ile Efkar arasındaki ilişkiyle ilgli Sacide’ye sorular soran Zehra, Sacide’nin tavırlarından iyice şüphelendi.

Ömer ve Zehra’nın Kuzey Irak’taki kamp bölgesinden Frederick’i almalarıyla birlikte teröristler de hemen peşlerine düştü. Tehlikede olan Ömer ve Zehra’yı kurtarmak için zor durumda kalan Halit Başkan,  kritik bir karar vererek planlanan hava saldırısının kampa yapılması için onay verdi. Ömer ve Zehra içine düştükleri cendereden çıkmak için büyük bir mücadeleye girdi.

Yorumlar (0)