Onur Tuna ve Seray Kaya'dan Mahkum yorumu

DİZİ 04.03.2022, 09:21 05.03.2022, 09:22
Onur Tuna ve Seray Kaya'dan Mahkum yorumu

Onur Tuna ve Seray Kaya, MAG için objektif karşısına geçip, başrollerini paylaştıkları Mahkum dizisine dair açıklamalarda da bulundu. 

"Mahkum dizisi ile çok beğeni topladınız. Bu projeyi ayrı kılan nedir?" sorusuna Seray Kaya, "Tahmin etme ve merak unsuru. Seyircimize ipuçları veriyoruz cinayeti çözmeleri için. Dizinin karakterleri ve seyirci arasında iş birliği olan bir hikâye. Belki de bu yüzdendir. Bir de çok güzel bir ekip olduk, bu enerjinin de yansıdığını düşünüyorum." yanıtını verdi. 

Onur Tuna ise "Mahkum, yazım olarak kronolojik anlamda çok fazla gelgitleri olan, geçmişe dönüşleri olan ve izleyiciye soru işaretleri bırakan bir senaryo. Türkiye’de son zamanlarda bu tarz hikâyelerle çok karşılaşmıyoruz diye düşünüyorum. Bu büyük bir artı olabilir. Çok güzel bir ekip toplandı ve güzel bir hikâye olduğu için herkes isteyerek ve inanarak sete gelip oynadı. Dolayısıyla bu bir enerji oluşturdu ve izleyiciye geçti. Bir Cumhuriyet savcısının dışarıda Yesariler denilen çok zengin bir ailenin oğluyla olan hikâyesi. Dolayısıyla Mahkum’u özel kılan şey, bugüne kadar izleyicinin belki de açlık içerisinde beklediği türden bir hikâye olması diyorum." dedi. 

Yorumlar (0)