Osman Bey'in büyük planı ne?

DİZİ 01.03.2023, 08:59 02.03.2023, 08:18
Osman Bey'in büyük planı ne?

atv ekranlarında izleyiciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman 20.00’de ekrana gelecek.

Dizide Nayman’ın gelişiyle uçlar yangın yerine dönmüştür. Nayman vergi istemektedir. Vergi verilmesine karşı olan Osman Bey ne yapacaktır? Nayman’a karşı bir ordu kurulmasını söyleyen Osman Bey, kurulacak orduya kendisi kumandanlık edecektir. İsmihan Sultan ve Beyler buna sıcak bakmazlar. Aralarındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır?

Nayman, Kayı Obası’na gelir. Osman Bey’le yüzleşen Nayman’ın niyeti nedir? Osman Bey Nayman’a karşı olan kararlı tavrını sürdürecektir. Fakat aklında herkesi şaşırtacak bir yol vardır. Osman Bey’in Nayman’a karşı planı ne olacaktır?

FRIGG, BALA HATUNLARIN ELİNDE!

Frigg, Bala Hatun’ların eline geçmiştir. Frigg’in yakalanması İsmihan Sultan’ı da Bengi Hatun’u da çok endişelendirir. Frigg asla konuşmamalıdır. Frigg bildiklerini söylerse Kayı’larla iplerin tamamen kopacağını bilirler. Frigg’in konuşmaması için Bengi Hatun ve İsmihan Sultan ne yapacaktır?

BALA VE MALHUN HATUNLAR, YENİŞEHİR’İ NASIL ELE GEÇİRECEKLER?

Osman Bey bir yandan Nayman’a karşı oyununu sürdürürken öte yandan da Yenişehir’i yeniden Kayı yurdu haline getirmeyi düşünür. Bunun için Malhun Hatun ve Bala Hatun’u vazifelendirir. Hatunlar, Yenişehir’i nasıl ele geçireceklerdir?

Yorumlar (0)