Osman Bey kendini temize çıkarabilecek mi?

DİZİ 02.02.2022, 10:44 03.02.2022, 10:15
Osman Bey kendini temize çıkarabilecek mi?

atv ekranında yayınlanan ve seyirciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak.

Dizide, sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun’un ağır yaralanması ile kahrolur. Geyhatu’nun kurduğu tuzakla Sultan Mesud’un canına kast etmiş gibi görünen Osman Bey ise saraydan kaçmak için zekice bir plan yapmak zorundadır.

Vezir Alemşah’ın Harmankaya Kalesi’ni Tekfur Nikola’dan alarak Gündüz Bey’e vermesi ortalığı karıştırır. Gündüz Bey, bu yeni fetih sayesinde beylik iddiasını güçlendirmeye çalışırken, Osman Bey’in ölümle pençeleşen Selcan Ana’yı görmek isteyeceğini düşünen Vezir Alemşah hain bir tuzak kurar.

Ancak Osman Bey, kurduğu strateji ile Vezir Alemşah’ı eline geçirip hesap sorar! Selcan Ana ölecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah’ı nasıl köşeye sıkıştıracak? Harmankaya Kalesi’nin Kayıların kontrolüne geçmesi bölgedeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Selçuklu sarayından nasıl kaçacak? Osman Bey, Sultan Mesud’a düzenlenen suikastın ardındaki gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Geyhatu’nun Anadolu’yu karıştıracak büyük planı ne?

Yorumlar (0)