"Oynadığım karakterin hastasıyım!"

Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan Yiğit Kirazcı Netflix için hazırlanan ve çekimleri yarım kalan "50 metrekare" dizisiyle ilgili konuştu.

DİZİ 22.06.2020, 16:41 23.06.2020, 15:56
"Oynadığım karakterin hastasıyım!"

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, kara komedi türündeki "50 metrekare" dizisinin çekimleri koronavirüs sebebiyle yarım kalmıştı. Burak Aksak tarafından kaleme alınan 8 bölümden oluşacak Netflix dizisinin oyuncularından Yiğit Kirazcı, YouTube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programına konuk oldu ve diziye dair açıklamalarda bulundu. 

Kirazcı "50 metrekarenin" akıbetiyle ilgili şu sözleri söyledi: “Pandemi yüzünden 6 gecemiz kaldı. Benim de totalde 4-5 sahnem kaldı, gece sahnesi. Bir fikrimiz yok. Netflix daha Türkiye’deki dizilerin çekimlerine izin vermedi diye biliyorum.

Dünyada sadece 4 ülkede çekime izin vermişlerdi. Global bir durum. Oradan bilgi gelecek, insanlara haber verilecek. Hazırlıklar olacak.O yüzden en az 2-3 ayı bulur diye düşünüyorum. Ama onu da bilmiyorum” 

Canlandırdığı karakterle ilgili ise “Ben de hakikaten hastasıyım. Bir şey anlatamıyorum şu anda, ama bayağı libidinal bir herif. Mahallenin dibi yani” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)