Oyuncuları "Ben Gri"yi anlattılar

DİZİ 16.11.2022, 14:14 17.11.2022, 12:30
Oyuncuları "Ben Gri"yi anlattılar

Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’ bugün başladı. Başrolünde Timuçin Esen yer alırken oyuncu kadrosunda Ebru Özkan Saban, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor. 

‘Ben Gri’de Timuçin Esen başarılı, saygın ve popüler bir avukat olan Fuat’a hayat verirken, Ebru Özkan Saban ise Fuat’ın eşi rolündeki Hülya karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Başarılı kariyerinin yanı sıra mutlu bir aile yaşantısı olan Fuat’ın kızı hakkında aldığı telefon karşısında tüm hayatı değişiyor ve bilinmezlikler peş peşe kapılarını açıyor. Fuat’ın hem yakın arkadaşı hem de ortağı olan Arda karakterine ise Alican Yücesoy hayat veriyor. 

Dizide Buçe Buse Kahraman ise Selin karakteriyle Fuat ve Hülya’nın 17 yaşında henüz liseye giden kızını canlandırıyor. Selin’in başına gelen olay sonrasında hep yanında olan arkadaşı Ceyda karakteri ise İlayda Akdoğan oyunculuğuyla hayat buluyor. 

Dizinin kadın oyuncuları Ebru Özkan Saban, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan kendi karakterlerini ve diziyle ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Ebru Özkan Saban: “Canlandırdığım Hülya karakteri korumacı ama bir o kadar da kuralları olan bir anne. Hülya’nın geçmişindeki sırlar ise onda sıkışmışlık duygusu da yaratıyor bir yandan. Dizide olaylar gelişirken o da değişecek. O korumacı kadının değişimini canlandırmak bu rolü kabul etmemdeki sebeplerden biriydi. Diğeri de daha önce birlikte oynamaktan keyif aldığım Timuçin Esen’le tekrar yollarımızın kesişmesi oldu. Taylan Biraderler ile ilk kez çalıştım. Güzel bir karşılaşma oldu.”

Buçe Buse Kahraman: “‘Ben Gri’, bütün karakterleri doğruları ve yanlışlarıyla her şeyin ortasında en bulanık haliyle bize gösteren bir iş. Selin dışarıdan bakıldığında mutlu ve başarılı bir kız ama kendi içinde, sınırlarını, isteklerini, hayallerini tam olarak çizememiş ailesi ve kendi karakteri arasında bocalayan, olmak istediği kişi ailesi tarafından sevgiyle reddedilmiş bir kız ki en zoru bu onun için.”

İlayda Akdoğan: “‘Ben Gri’, baştan sona soluksuz izlenecek, merak uyandıracak bir proje oldu. Ceyda güçlü bir kız. Bu yolda kendini nerede bulacağını hep birlikte izleyeceğiz.”

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktaracak. 

Yorumlar (0)