Power Rangers evreni Netflix'e geliyor

DİZİ 26.11.2021, 16:34
Power Rangers evreni Netflix'e geliyor

İlk olarak 90’lı yılların ilk yarısında Fox Kids’te süper kahraman dizisi olarak yayın hayatına başlayan, ardından uluslararası çapta çeşitli uyarlamalara ve filmlere konu olan Power Rangers’ın sinematik evreni için çalışmalar başladı.

Play Tuşu'nun haberine göre, 2019’da "The End of the F***ing World" ve "I Am Not Okay with This" gibi Netflix serilerinin yaratıcısı Jonathan Entwistle’ın Hasbro ve eOne prodüktörlüğünde hazırladığı Power Rangers yapımının zaman içinde bir “sinematik evren” haline büründüğü aktarıldı. Yapımcı firmalar da bu sinematik evrene ev sahipliği yapması için Netflix’le anlaştı.

'FİLMLER, DİZİLER VE ÇOCUK PROGRAMLARI GELECEK'

eOne’ın başkanı Michael Lombardo, Deadline’e verdiği röportajda proje hakkında, “Bu sadece tek bir yapım olmayacak. Çeşitli filmlerin ve dizilerin, çocuk programlarının arkasından geleceği bir yapım olacak. Netflix heyecanlı, biz de heyecanlıyız. Yakında daha fazla haberle gelmeyi umuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haim Saban ve Shuki Levy’ın yaratıcılığında Mighty Morphin Power Rangers adıyla yayın hayatına başlayan Power Rangers, uzaylılardan aldığı güçlerle dövüş sanatlarında ustalaşan ve Zord adındaki robotları kontrol edebilen bir grubun kötülere verdiği savaşı anlatıyor. Sayısız spin-off dizisine ve filmine sahip Power Rangers, son olarak 2017 yılında beyazperdeye uyarlandı. 

Yorumlar (0)