Prens William'ı ve Kate Middleton'ı kimler canlandıracak?

DİZİ 03.09.2022, 09:03 03.09.2022, 15:11
Prens William'ı ve Kate Middleton'ı kimler canlandıracak?

The Crown'da Prens William'ı ve Kate Middleton'ı 6. sezonda canlandıracak isimler belli oldu.

15 Kasım'da dördüncü sezonuyla ekrana gelen The Crown, yeni sezon öncesi bir kez daha kadrosunu yeniledi. 5. sezonda Imelda Staunton ve Lesley Manville, Kraliçe Elizabeth'i ve Prenses Margaret'ı canlandıracaklar. Jonathan Pryce, Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip'e hayat verecek. Elizabeth Debicki ise dördüncü sezonda Diana Spencer olarak yer alan Emma Corrin'den karakteri devraldı.

Prens Charles olarak yer alan Josh O'Connor'dan yeni sezon öncesi karakteri devralan Dominic West'in 13 yaşındaki oğlu Senan West, 5. sezonda rol alacak. Oyuncu, sezonun sonlarına doğru görünecek ve annesini kaybettiğinde 15 yaşında olan Prens William'a hayat verecek. Çocuk oyuncu Timothee Sambor da William'ın daha küçük hali olarak ekranda olacak. Teddy Hawley ve Will Powell ise benzer şekilde Prens Harry'nin küçük ve ergen halleri olarak ekrana gelecekler.

Deadline'ın haberine göre William'ın genç ve genç yetişkin hallerini Rufus Kampa ve Ed McVey canlandıracak. Meg Bellamy ise Kate Middleton'a hayat verecek. 3 isim de kraliyet üyelerini 6. sezonda canlandıracak. Genç Harry'yi 6. sezonda canlandıracak isim ise henüz belli olmadı.

raninitv'nin haberine göre; Thatcher'ın istifa etmesinin ardından Muhafazakar Parti'nin başına geçen ve Başbakan olan John Major'ı Jonny Lee Miller canlandıracak. Prenses Diana'nın sevgilisi olarak bilinen ve aynı kazada vefat eden Dodi Al Fayed'e Khalid Abdalla (The Kite Runner) hayat verecek. 4. sezonunu 1990 yılıyla tamamlayan The Crown'ın gelecek sezonu kaldığı yerden devam edecek ve Prens Charles ile Leydi Diana'nın sorunlu evliliğini işlemeye de devam edecek.

Yorumlar (0)