Sadi'nin yeni anlattıkları dikkat çekti

DİZİ 15.05.2021, 11:30 17.05.2021, 08:36
Sadi'nin yeni anlattıkları dikkat çekti

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen otuz yedinci bölümüyle Total, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak cuma gününün tüm reyting kategorilerinde zirvede yer aldı.

‘Kırmızı Oda’nın 37’nci bölümünde; Vahit (Uğur Yücel), Mitra’yı (Melisa Aslı Pamuk) terk edip güvenini zedelediği için vicdan azabı çekerken, Doktor Hanım Vahit’e o zamanlar da ağır bir depresyonda olduğunu söyleyerek kendini suçlamaktan vazgeçmesini telkin etti.

Hayatında köklü değişiklikler gerçekleştiren Nihal’in (Esra Ronabar) öğretmen kardeşi Deniz’le birlikte yardıma ihtiyacı olan öğrencilere destek olduklarını anlatması Doktor Hanım’ı duygulandırdı.

Sadi (Erkan Petekkaya), gençlik yıllarında Hamdi ile birlikte düşmanlarına yaptıkları bir baskın sırasında polislere yakalanıp ıslahevine düştüğünü paylaştı. Öte yandan Doktor Hanım’a Miço ile ilgili şüphelerini açan Sadi’nin silahlı çatışmaya girdiği kişinin de Miço olduğu ortaya çıktı.

Kırmızı Oda yeni bölümüyle 21 Mayıs Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)