Sadi ve Songül birbirinin arkasından iş çeviriyor

DİZİ 26.01.2023, 11:55 27.01.2023, 12:29
Sadi ve Songül birbirinin arkasından iş çeviriyor

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

Sadi ve Songül iki odadan birini yatak odası yapmaya karar verirler. Ancak ne Songül’ün ne de Sadi’nin kendi odasını bırakmaya niyeti yoktur. Birbirinin arkasından iş çeviren ikilinin yaptıkları planlar yüzünden akşam yatacak bir yatakları kalmaz.

Meltem’in, Buğra ve Derya’nın tanışmasını istemesi Yaver’i zor durumda bırakır. Meltem’i üzmek istemeyen Yaver bu buluşmayı erteleyebilecek midir? Zülfikar, Melek’in yaşadığı zor günleri atlatmak için elinden geleni yaparken Melek eşyalarını toplamak için geldiği evde Celal’in çocuklarıyla karşılaşır.

Aylin aradığı işi sonunda bulur ama ilk iş günü çalıştığı yere gelen davetsiz misafirler kafede olay çıkmasına neden olur. Aylin zor anında yanında olan Araz’la yakınlaşırken bir çift gözün onları izlediğinden habersizdir. Araz sonunda hem Gizem’e hem de Aylin’e olan yakınlığının sebebini birine açıklamak zorunda kalır. Servet, köşkteki para dolu bavulun kendisine getirilmesini isterken Gizem ise elindeki parayla geçmişte canını yakan herkesten intikam almayı kafasına koyar.

Sadi’nin Songül’le yaptığı konuşma sonrası Songül’ü mutlu etmek için götürdüğü adreste Servet’in adamları onları beklemektedir. Derya’ya ulaşamayan Kıvanç, kuryeden aldığı bir not yüzünden akşam vakti hiç çalmak istemediği bir kapıyı ziyaret etmek zorunda kalır.

Yorumlar (0)